(uw mening) Het openbaar vervoer in Klundert

Aan de zijkant van deze website kunt u aangeven of u tevreden bent met het openbaar vervoer.

Waarom bent u wel of niet tevreden? Welke gevolgen heeft dat voor u gehad?

Laat een reactie achter onder op deze pagina of op Facebook. Dan kan dit meegenomen worden naar de stadstafel.

16 antwoorden
 1. Arie Endeman
  Arie Endeman zegt:

  Bij slecht weer bussen overvol met als gevolg dat niet iedereen meekan. Alsof Arriva telkens verrast wordt door het slechte weer. Weet Arriva van het bestaan van het K.N.M.I.?
  Graag meer flexibiliteit in soort vervoer en een ruimere dienstregeling ’s avonds en in het weekend.

  Beantwoorden
 2. sharon van sloun
  sharon van sloun zegt:

  Ik ben niet tevreden met het ov in Klundert, wonen zelf achteraan op de schansweg en de eerste bushalte is 10 minuten stevig doorstappen te vinden, niet zo erg voor jongelui, maar voor iets ouderen wel ver weg. Daarnaast vind ik de aansluitingen niet altijd optimaal. kinderen gaan naar school in prinsenbeek en vaak moeten ze in zevenbergen een half uur wachten, dat kan echt anders!!

  Beantwoorden
 3. Ien Bischof
  Ien Bischof zegt:

  In 2007 kwam ik in Klundert wonen. Ik reed geen auto. Mijn man lag vaak in het ziekenhuis. Daar ging ik op bezoek. Met het openbaar vervoer. Eerst 20 minuten lopen. Daarna met de bus 2 keer overstappen. Vertrek om 17 uur voor het avondbezoek en dan was ik om 22.30 uur thuis. En op zondag werkt dat niet. Dan moest ik met de bus, daarna trein, dan nog een bus. Bus en trein sloten niet aan. Ik heb rijles genomen en rijdt nu auto. Wel vaak met de trein, maar dan met de auto naar het station.

  Beantwoorden
 4. Yvonne van der Made
  Yvonne van der Made zegt:

  Waardeloos sinds de nieuwe regeling!
  Kinderen kunnen op zondag en ‘s-avonds na 9 uur niet meer met de bus mee.
  Al heel wat ritjes naar Zevenbergen gereden met de auto sindsdien

  Beantwoorden
 5. Conny van Kaam
  Conny van Kaam zegt:

  Ik vind het belachelijk dat er op zondagen en Feestdagen geen bussen naar Klundert rijden vanuit Zevenbergen. Nu zijn alle openbaar vervoer gebruikers gedupeerd want zij kunnen niet op visite in Klundert en verder.

  Beantwoorden
 6. D
  D zegt:

  Ik vind het slecht geregeld in klundert ’s ochtends komen vaak bussen niet op dagen en sinds de nieuwe dienstregeling doe ik er 20 min langer over om op school te komen je kan de 617 geen sneldienst meer noemen en alleen dit omdat Arriva ’s ochtends geen extra bussen in wil zetten, ook op zondag kan je nergens komen vanuit klundert vaak ging ik op zondag naar vrienden in Breda of naar de stad je kan nergens meer komen op zondag dat vind ik echt onzin

  Beantwoorden
 7. Joke Abbenhuis
  Joke Abbenhuis zegt:

  Ik ben niet tevreden met het openbaar vervoer. Ik woon bij de kerkweg, dat is een goede 10 minuten lopen. Er zou een bushalte aan de niervaartweg of kerkweg moeten komen.
  Daarnaast ben ik niet gelukkig met de nieuwe dienst regeling. Vooral in het weekend is het knudde.

  Beantwoorden
 8. Marianne Broeken
  Marianne Broeken zegt:

  Het openbaar vervoer in klundert is echt niet goed geregeld , als je in de ochtend naar station breda moet heb je meestal geluk dat je mag staan tot aan het station zevenbergen dit is al heel lang zo want het leerlingen aantal op Markland Zevenbergen is in de afgelopen jaren verviervoudigd alleen de bussen zijn daar nooit op aangepast . Het komt steeds vaker voor dat je beter een bus kan laten gaan omdat je anders tegen het raam aangeplakt zit, weet ook niet of dat zo fijn zal zijn als de bus een aanrijding krijgt .

  Beantwoorden
 9. Daan
  Daan zegt:

  Het wordt een steeds groter spookstadje.. Geen bussen op zondag?! ‘S avonds vroeg de laatste bus al?! Begrijp dat er aan kosten gedacht moet worden maar alles, zonder overleg naar mijn mening, stilleggen kan niet! Zet desnoods een buurtbus in als er volgens jullie weinig animo is.

  Beantwoorden
 10. Lisette
  Lisette zegt:

  Ik baal dat wij in het weekend niet meer van Breda naar Klundert kunnen vanaf zes uur. We wonen nu alweer 2 jaar met veel plezier in het schone Klundert maar we kunnen niet zoveel. Niet naar de film, etc. Dus zijn wij afhankelijk van het ov. Net zoals ik niet naar mijn moeder kan, ze woont in Roosendaal. Dus ik hoop dat er verbetering in gaat komen!

  Beantwoorden
 11. Naomi Keesen
  Naomi Keesen zegt:

  Ik ben niet te vreden met het openbaarvervoer in Klundert omdat ik savonds niet meer met de bud kan. Ongeveer 4x in de week ga ik savonds naar mijn werk/school en moeten mijn ouders mij de hele tijd brengen en ophalen. Dat is gewoon niet handig en ik ken meer mensen die hetzelfde probleem hebben. Ik snap niet waarom er op zijn minst geen buurtbus wordt ingezet.

  Beantwoorden
 12. cees
  cees zegt:

  wat een enorm zootje die bus regelingen en belachelijk dat er sávonds en in het weekend niet een in zevenbergen kan komen pomp er nog maar wat geld in dat is goed voor de grote steden

  Beantwoorden
 13. Petra
  Petra zegt:

  Het OV in/uit Klundert is beroerd geregeld. Als je ervan afhankelijk bent: dan ben je zwaar de (geïsoleerde) klos. Er is een eenzijdige focus op West-Brabant, terwijl Zuid-Holland in principe dichtbij is; met een rechtstreekse busverbinding naar Willemstad is ook Rotterdam makkelijker en veel goedkoper bereikbaar. Een busreis naar Breda is matig qua aansluiting, frequentie, tijdsduur en bezetting. Naar Roosendaal: slecht en naar Bergen op Zoom: niet te doen.

  Beantwoorden
 14. P&M
  P&M zegt:

  Belachelijk dat er savonds en op zondag geen bussen meer rijden naar klundert. Hoe nog thuis te komen als student, na cursus of met late werktijden? Lopen?

  Beantwoorden
 15. John
  John zegt:

  Ik vind het openbaar vervoer in Klundert slecht geregeld. Ik werk op het bedrijventerrein, het eerste stuk in de buurt van de total benzinepomp. Ik kan dan pas uitstappen bij de halte De Druif. Vanaf daar is het nog ruim 20 minuten lopen, en dat terwijl er makkelijk een halte net voor of net na de rotonde kan worden gerealiseerd. Desnoods worden er buurtbusjes ingezet, want er werken hier echt nog wel meer mensen die met het openbaar vervoer komen.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *