Klundertkwizzz 2017 u doet toch ook mee?

In juni is het bestuur van Die Overdraghe begonnen met de voorbereidingen voor een Klundertkwizzz waar niet alleen de leden  van de Heemkundekring aan mee kunnen doen, maar alle Klundertenaren. Dat gaat gebeuren op vrijdag 3 november 2017 om 19.30 uur in het Cultureel Centrum Klundert in de Molenstraat.

Als u uw kennis van het verleden, het heden (en misschien ook wel de toekomst) van Klundert wilt meten met anderen, is hier uw kans!

De Kwizzz gaat zeker door. Daarvoor hebben zich al genoeg teams aangemeld. Maar uw inschrijving ontbreekt nog en er kunnen nog best wat teams bij. Vandaar deze herinnering, want als u wil kunt u nog inschrijven.

Vorm met leden van uw familie, uw vriendenkring, uw vereniging of bewoners van uw straat een team dat bestaat uit zes volwassenen en meldt u aan. Dat kan door een briefje met uw naam, adres en telefoonnummer en de namen van de leden van uw team samen met het inschrijfgeld (€ 20,00 per team), in een gesloten envelop vóór 1 september in de brievenbus te stoppen bij An Römer, Moye Keene 169 (tel. 402281) of bij Herma Luykx, Moye Keene 161 (tel. 402090).

U krijgt dan zo spoedig mogelijk daarna van ons een bevestiging van uw inschrijving en nadere informatie over de kwizzz.

Ook als u geen volledig team kunt samenstellen, kan ingeschreven worden. In dat geval vult u de namen in van uw deelnemers en stopt € 3,50 per persoon in de envelop. Op de avond van de kwizzz voegen we de niet-volledige teams samen en ontstaan er complete teams.

Voor het winnende team is er, behalve de eeuwige roem, een prachtige trofee te verdienen.

Wij hopen dat er een heleboel teams zin hebben in een avondje kwizzzzen.

Namens het bestuur van Die Overdraghe,

Met vriendelijke groet,

An Römer, secretaris.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *