Met iDeal kunt u eenvoudig doneren

Hoe werkt het?

  1. U vult onderstaand formulier in (wij willen graag weten wie u bent zodat we u als vriend kunnen informeren over nieuws en activiteiten van indeKlundert)
  2. Met iDeal kunt u eenvoudig eenmalig doneren
  3. Bedankt voor uw ondersteuning!

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Straat*

Postcode*

Plaats*

Land*

Bedrag €*Steun het Klundert Magazine en registreer uzelf als Vriend van In de Klundert! 

Wordt u ook Vriend van In de Klundert? Als lezer van ons magazine kunt u Vriend worden van In de Klundert! Hiervoor vragen we dan een financiële ondersteuning van 13,57 euro. Een vreemd bedrag zult u zeggen. Wij vinden van niet. Want in 1357 kreeg Niervaert (dat later Klundert zou gaan heten) Stadsrechten. Een speciaal jaartal dus dat wij graag verbinden aan de Vrienden van In de Klundert. Maar een ander bedrag is natuurlijk ook meer dan welkom!
Wij hebben ook te maken met inflatie, de drukkosten bijvoorbeeld zijn het afgelopen jaar flink gestegen. Dus voelt u zich vooral vrij om dit bedrag wat te verhogen.

Doet u ook mee?

Als ieder huishouden minstens één keer per jaar bijvoorbeeld 15 euro over zou maken, dan kunnen we niet alleen zeggen dat we één grote Klundertse vriendengroep zijn, maar dan wordt het ook vele malen gemakkelijker om er elke maand weer een mooi Klundert Magazine van te maken.

Lokaal nieuws

Het maandblad van In de Klundert brengt lokaal nieuws. Naast artikelen van de eigen redactie, biedt het magazine volop ruimte aan plaatselijke organisaties om zich te profileren. In dit blad kunnen nieuwtjes, activiteiten en aankondigingen onder de aandacht van de lokale lezers gebracht worden. Tegelijk helpen deze berichten om van dit maandblad hét lokale blad te maken. Door middel van het Klundert Magazine samenwerken om de leefbaarheid te verbeteren. En redactionele bijdragen worden gratis gepubliceerd.

Gratis huis-aan-huis

Klundert Magazine wordt gratis huis-aan-huis bezorgd in de kernen Klundert, Moerdijk, Noordhoek, Noordschans, Zwingelspaan en Tonnekreek. Dit kunnen we alleen doen bij gratie van donateurs, sponsors en adverteerders. Zonder financiële ondersteuning is het onmogelijk om dit maandblad uit te geven.

Sponsoring

Aanmelden als Vriend van In de Klundert kan via e-mail [email protected] of het formulier hiernaast. Sponsors voor andere bedragen zijn uiteraard ook meer dan welkom! Sponsorbijdragen kunnen overgemaakt worden op bankrekening NL06 RABO 0181 2466 78 t.n.v. Stichting In de Klundert o.v.v. Vriend van In de Klundert.